Atelier  | Istoric  | Produse  | Servicii  | Contact
«  EVENIMENTE  »

Festivităţi  Absolviri | Concursuri | Premieri | Baluri 


FESTIVITĂȚI DE ABSOLVIRE

Originile vestimentaţiei academice datează din secolele XII-XIII, când se înfiinţau universităţile. Cu câteva excepţii, cărturarii medievali au lansat comenzi minore, au stabilit jurăminte şi se pare o tunsură specifică. Robele lungi erau purtate şi au devenit indispensabile în clădirile neîncălzite. Glugile păreau să fi servit la acoperirea capetelor tunse până când au fost înlocuite în acest scop cu bonetele.

Un regulament al Universităţii din Coimbra din 1321 pretindea ca toţi Doctoranzii, Licenţiaţii şi Pre-licenţiaţii să poarte robe. În Anglia celei de-a doua jumătăţi a secolului al XIV-lea, Oxford & Cambridge sunt primele care au început să impună o ţinută vestimentară clară şi să o transforme într-o problemă de control universitar, stabilindu-i cele mai mici detalii.

Astăzi, ducem mai departe această tradiţie aducând mereu elemente noi şi servicii specifice acestor cursuri festive. Suntem pregătiţi să folosim experienţa acumulată în beneficiul absolvenților, să conturăm amintirile la care să se gândească cu plăcere şi emoţie.

CAPE ŞI ROBE

Atunci când ne gândim la absolvire cele mai importante elemente sunt cele vestimentare: capa şi roba. Aşa că, ne pregătim din timp pentru a:
   ›› alege culoarea,
   ›› comanda capa şi roba în funcţie de mărimea care îţi trebuie,
   ›› selecta hainele şi pantofii pe care le vei purta la ceremonie împreuna cu roba şi capa.

CIUCURE FESTIV

Ciucurele festiv ilustrează momentul absolvirii. În timpul ceremoniei, absolvenţii schimbă poziţia acestuia de pe o parte a capei pe cealaltă reprezentând simbolic terminarea studiilor. Îţi oferim posibilitatea de a putea achiziţiona capa cu ciucure festiv, ca tu să-ţi aminteşti întotdeauna cu bucurie de momentul absolvirii.

ŞAL FESTIV

Şalul festiv dă o notă de importanţă festivităţii. Acesta poate fi personalizat cu însemnele grădiniței / şcolii / liceului / facultăţii şi cu simbolurile absolvirii: capa şi papirusul.

INVITAŢII ŞI PLICURI

Invitaţiile anunţă evenimentul şi pregătesc atmosfera festivă a absolvirii. Un model unic de invitaţii şi plicuri sunt create pentru fiecare eveniment.

DIPLOME

Trofeul simbolizează recunoaşterea meritelor din timpul anilor de studiu. În funcţie de situaţie, puteţi alege trofeul care se potriveşte cel mai bine recunoaşterii voastre.

PLACHETE

Plachetele metalice sunt personalizate. Câteva cuvinte de suflet pe care le alegeţi chiar voi şi care vor reprezenta semnătura generației voastre vor dăinui peste timp păstrând aspectul deosebit al plachetelor la fel ca amprenta lăsata de voi in decursul anilor de școală asupra celor care vă sunt alături în momentul festiv al celebrării absolvirii.

MEDALII

Medaliile personalizate sunt purtătoare peste timp de amintiri frumoase, evocând momentul unic al absolvirii. Acest accesoriu este de nelipsit din cadrul unei astfel de festivităţi.

TROFEE

Trofeul simbolizează recunoaşterea meritelor din timpul anilor de studiu. În funcţie de situaţie, puteţi alege trofeul care se potriveşte cel mai bine recunoaşterii voastre.


Va propunem trei oferte generale care pot fi ajustate in functie de dorintele dumneavoastra cu privire la acest moment. Mai jos sunt enumerate produsele incluse in oferte. La acestea se adauga sprijinul nostru in organizarea evenimentului si dorinta noastra de a integra toate ideile prin care promotia din anul acesta isi pastreaza unicitatea. Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra, deschisi pentru discutii si eventuale discounturi in functie de numarul de absolventi si de produsele dorite.
Oferta “Standard”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii pentru profesori
     . Medalii (personalizate prin gravura)
     . Trofeu

                45 lei(ron) / absolvent

Oferta “Premium”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii personalizate pentru profesori
     . Invitatii personalizate pentru parinti
     . Sal festiv
     . Medalii
     . Trofeu

                6o lei(ron) / absolvent


Oferta “Super”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii personalizate pentru profesori
     . Invitatii personalizate pentru parinti
     . Sal festiv
     . Medalii in Etuiuri
     . Trofeu
     . Plachete (pentru Director, Diriginti, personalitati etc.)
     . Brosura cu detalii privind absolvirea (pentru invitati)

                85 lei(ron) / absolvent
NOTA:    Ofertele pot fi modificate in functie de optiuni;  Fiecare absolvent poate opta si pentru alte produse (pe langa oferta agreata colectiv);   Pretul unei robe cu capa si ciucure este de 9o lei.

Copyright © 2015 by MakeDesign Company limited.
All rights reserved. Reproduction in whole or in part without permission is prohibited.
______________________________________________________________________________________________________MakeDesign Company______________________________________________________________________________________________________