Atelier  | Istoric  | Produse  | Servicii  | Contact
«  EVENIMENTE  »

Absolviri  Festivităţi | Concursuri | Premieri | Baluri 

ABSOLVIREA FACULTĂŢII

Reprezintă pentru toți studenții momentul bilanţului, al evaluărilor personale şi este clipa de bucurie în care o etapă din viaţa fiecărui tânăr se încheie lăsând loc viitorului. Cel mai important, de aici înainte fiecare urmează să-şi caute singur şi sigur drumul spre reuşită în viaţă.

Experienţa şi profesionalismul echipei noastre plină de dinamism vă va ajuta să treceţi peste toate provocările care apar în organizarea unui eveniment de o asemenea importanţă.

La absolvire noi vă oferim tot ceea ce va doriți. Ideile, sugestiile voastre prind contur în cadrul unei festivităţi de care să vă amintiți cu plăcere, retrăind emoţia acestor clipe.

Accesoriile de cea mai bună calitate, ce pot fi personalizate vor rămâne mărturia unor clipe cărora împreună le vom da o semnificaţie cât mai specială.

E timpul să arătăm ce am devenit!

ABSOLVIREA ŞCOLII GENERALE

E momentul în care ne gândim la examenul de capacitate în urma căruia vom decide care este liceul unde ne vom face noi colegi şi vom lega noi prietenii. Acum toţi ne întrebăm acelaşi lucru: Cu prietenii şi colegii cu care am ajuns până aici şi de care ne leagă atâtea ghiduşii şi amintiri, ce se va întâmpla?

Din acest motiv şi multe altele, ştiute de fiecare dintre noi, absolvirea şcolii reprezintă încununarea cu succes a celor opt ani de studiu, dar mai ales un moment în care ne manifestăm sentimentele faţă de toţi cei care în acest timp ne-au devenit dragi, un moment pe care vrem să nu îl uităm niciodată, momentul în care trecem pragul către o altă etapă şi ne despărţim de copilărie.

Noi ştim cum să punem în valoare acest moment grandios aşa cum vă doriți, cu tot fastul de care este nevoie şi cu grija ca fiecare emoţie să nu fie scăpată din vedere ci înnobilată, pentru ca peste ani tot ce a fost mai frumos până la această festivitate să rămână viu în minte dar mai ales în suflet.

Marcăm opt ani împreuna cu o festivitate de absolvire ca va rămâne de neuitat!

Să marcăm acest moment aşa cum se cuvine: îmbrăcaţi de sărbătoare, încununaţi cu lauri, mulţumind părinţilor şi dascălilor pentru că ne-au fost alături, într-o atmosferă de sărbătoare pentru întreaga şcoală. Şcoala noastră trebuie să rămână marcată de generaţia noastră, unică prin tot ceea ce ne caracterizează, cu premianţii noştri, cu competiţiile la care am participat şi cu barierele pe care le-am dărâmat în tot acest timp.

ABSOLVIREA LICEULUI

Frumuseţea anilor de liceu ne urmăreşte şi ne călăuzeşte, pe cei mai mulţi dintre noi, toată viaţa. Unul dintre cele mai covârşitoare momente pentru elevi, profesori şi părinţi este absolvirea.

Colegiul bilingv "George Coşbuc"
Director Adjunct, Prof. Amalia Roşca

Liceul este pentru toţi dintre noi perioada în care avem alături prietenii pe care ne vom baza şi în viitor. Fără regrete, privim încrezători înainte către noi orizonturi. Ne facem planuri gândindu-ne că după ce trecem bac-ul şi examenul de admitere la facultate vom fi aproape liberi. Grijile deja încep să ne apese pe umeri mai greu, am început să ne maturizăm.

Întrebările cu privire la facultatea pe care vrem să o urmăm, la cariera pe care vrem să o dezvoltăm sunt mai multe şi mai diverse. Oare ce va fi?

Lăsăm acum în urmă adolescenţa şi încercăm să ne ghidăm viaţa după principiile pe care ni le-am însuşit de la profesori şi colegi în tot acest timp. Cu siguranţă ne dorim să păstrăm cât mai multe amintiri din această perioadă, dar mai ales să nu-i uităm pe cei care au fost alături de noi.

Un motiv în plus pentru a sărbători încă o dată cu ei, de data aceasta cât mai fastuos. Astfel, festivitatea de absolvire reprezintă acum un moment important, pe care trebuie să-l realizăm într-un mod cât mai special. Este clipa noastră, este amintirea pe care trebuie să o păstrăm pentru totdeauna.

Merităm să trecem această clipă cât mai elegant, cu stil, confort şi mai ales cu sentimentul de împlinire. Merităm ce este mai bun pentru că noi suntem cei mai buni!


ABSOLVIREA GRĂDINIŢEI

Va mai amintiți primi pași? Dar, prima zi de școală?

Între aceste momente în viața noastră se desfășoară o perioada de descoperiri și dezvoltare fără precedent acompaniată de curiozitatea nețărmurită.

Grădinița este perioada în care legăm primele prietenii şi stabilim primele relații din afara cadrului familiar. Perioada în care învățăm că jucăriile sunt ale tuturor copiilor și că putem sa devenim orice ne dorim.

Finalul acestei etape este la fel de important ca toate celelalte care vor urma. Suntem la începutul unui drum lung de formare si pregătire din viața noastră. Cum eram noi oare pe atunci?

Momentul absolvirii grădiniței este încărcat cu emoții pure, sa-l sărbătorim ca atare şi sa păstram vie amintirea pentru copiii noștri peste anii ce vor urma!


Va propunem trei oferte generale care pot fi ajustate in functie de dorintele dumneavoastra cu privire la acest moment. Mai jos sunt enumerate produsele incluse in oferte. La acestea se adauga sprijinul nostru in organizarea evenimentului si dorinta noastra de a integra toate ideile prin care promotia din anul acesta isi pastreaza unicitatea. Suntem oricand la dispozitia dumneavoastra, deschisi pentru discutii si eventuale discounturi in functie de numarul de absolventi si de produsele dorite.
Oferta “Standard”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii pentru profesori
     . Medalii (personalizate prin gravura)
     . Trofeu

                45 lei(ron) / absolvent

Oferta “Premium”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii personalizate pentru profesori
     . Invitatii personalizate pentru parinti
     . Sal festiv
     . Medalii
     . Trofeu

                6o lei(ron) / absolvent


Oferta “Super”

     . Robe (inchiriate)
     . Capa cu ciucure (inchiriate)
     . Diplome onorifice
     . Invitatii personalizate pentru profesori
     . Invitatii personalizate pentru parinti
     . Sal festiv
     . Medalii in Etuiuri
     . Trofeu
     . Plachete (pentru Director, Diriginti, personalitati etc.)
     . Brosura cu detalii privind absolvirea (pentru invitati)

                85 lei(ron) / absolvent
NOTA:    Ofertele pot fi modificate in functie de optiuni;  Fiecare absolvent poate opta si pentru alte produse (pe langa oferta agreata colectiv);   Pretul unei robe cu capa si ciucure este de 9o lei.

Copyright © 2015 by MakeDesign Company limited.
All rights reserved. Reproduction in whole or in part without permission is prohibited.
______________________________________________________________________________________________________MakeDesign Company______________________________________________________________________________________________________