Atelier  | Evenimente  | Produse  | Servicii  | Contact
«  POVESTEA MakeDesign  »

DENUMIREA SOCIETĂȚII
S.C. MAKEDESIGN COMPANY S.R.L.

SEDIU SOCIAL
STRADA SERG. MAJ. GHEORGHE IORGA, NR. 3, BLOC 59A, SCARA 2, ETAJ 1, AP. 88, SECTOR 5, BUCUREȘTI

PUNCTE DE LUCRU
AGENȚIA DE TURISM MAKETOUR

BULEVARDUL DINICU GOLESCU, NR. 31, BLOC 1, SCARA 1, PARTER, AP. 1, SECTOR 1, BUCUREȘTI

ATELIERUL TIPOGRAFIC

LOCALITATEA BUCŞANI, JUDEȚUL GIURGIU

REGISTRUL COMERȚULUI
RO17045287
J40/21005/2004

Prin MakeDesign Company ne ocupăm începând cu anul 2004 de organizarea evenimentelor de tip festivități de absolvire. Am organizat sau am contribuit la organizarea festivităților în cadrul facultăților și liceelor din diverse localități. Oferta noastră pentru astfel de evenimente este completă cuprinzând inclusiv robe și cape, diplome onorifice, invitații, plachete, trofee, șaluri personalizate și albume foto.

Tot din 2004 concepem si realizam pentru nunți și botezuri invitații unicat, carduri și meniuri pentru mese și alte produse specifice.

Pentru competiții am avut în tot acest timp o gama largă de produse dedicate, precum: medalii cu metalex gravat sau medalii turnate special, trofee personalizate prin gravura, inscripționare sau sablare , plachete pentru comemorare, aniversare, inaugurare, insigne personalizate prin imprimare pe hârtie autocolanta pretăiată, figurine sau platouri.

În prezent, compania și-a extins obiectul de activitate către comerțul online, având 5 site-uri active:

      http://aparatauditiv.ro


      http://produsedesanatate.ro


      http://cadouri-originale.com


      http://you-shop.ro


      http://articole-bebelusi.com

Gama de produse vândute online este diversificata, incluzând produse de sănătate precum tensiometre, glucometre, aparate auditive care prezintă avizul Ministerului Sănătății, accesorii auto, bandaje elastice, aparate fitness, centuri lombare, huse tablete, hamace, instrumente muzicale. Există în acest sens și un contract încheiat cu cei de la serviciul de curierat Fan Courier pentru livrarea produselor. Pentru site-uri există un număr de angajați dedicați care se ocupă de preluarea telefonică a comenzilor și de livrarea produselor.

Acest segment este in continuă expansiune, pentru că, prin site-urile web, îi ținem pe clienții companiei noastre la curent cu ultimele produse apărute, le oferim suport tehnic pentru produsele cumpărate, putând chiar să oferim sugestii pentru eventuale îmbunătățiri ale produselor, sau serviciilor achiziționate.

MakeDesign Company este începând din 2014 partener în proiectul:

Dezvoltarea economiei sociale prin valorificarea potenţialului balnear
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivele proiectului sunt:
      1. Furnizarea serviciilor de ocupare, informare, consiliere și orientare profesională, asistență, mentorat, tutorat, consiliere psihologică și medierea locurilor de muncă pentru minimum 300 de persoane.
      2. Organizarea a șapte puncte de lucru ale partenerilor din proiect, toate de tip unitate protejată autorizată conform Legii 448/2006.
      3. Elaborarea, autorizarea și furnizarea a trei programe de formare profesională pentru asistenți personali, mediatori sanitari și formatori pentru 120 de persoane.
      4. Creare la nivelul celor șapte structuri economice sociale a 39 de locuri de muncă noi pentru cel puțin 21 de luni.

În proiect compania are implicați doi angajați pentru implementare și prin acest proiect compania s-a extins prin înființarea a doua structuri economice sociale și punctele de lucru aferente.


Copyright © 2015 by MakeDesign Company limited.
All rights reserved. Reproduction in whole or in part without permission is prohibited.
______________________________________________________________________________________________________MakeDesign Company______________________________________________________________________________________________________