Atelier  | Istoric  | Evenimente  | Servicii  | Contact
«  PRODUSE  »

Categorii  Medalii | Cupe | Trofee | Plachete | Platouri | EzeBadge | Figurine | Robe 

Medaliile

Inmanarea medaliei este momentul culminant din cadrul oricarei ceremonii. Medaliile se acorda pentru merite deosebite in cadrul festivitatilor de premiere. Se mai ofera si cau alte ocazii cum ar fi: festivitati de absolvire, concursuri sportive sau de alta natura, olimpiade. Medaliile oferite de noi sunt personalizate prin aplicarea unui metalex gravat sau turnate special pentru un eveniment special. Noi va prezentam cateva modele de medalii precum si caracteristicile lor: codul modelului, tipul medaliei (aur - g, argint - s sau bronz - b), diametrul medaliei si diametrul metalexului (emblemei gravate).Cupele

Sunt cel mai des oferite in cadrul campionatelor sportive sau a competitiilor in general. Va prezentam modelele oferite de catre noi in cele mai multe astfel de ocazii. Caracteristicile acestora sunt: codul, inaltimea si materialul din care sunt confectionate.

Trofeele

Simbolizeaza recunoasterea meritelor de-a lungul anilor. Se ofera pentru rezultate deosebite, pentru cei mai buni dintre cei buni. Va prezentam cateva modele de trofee care pot fi personalizate prin gravura, inscriptionare, sablare sau alte modalitati. Caracteristicile acestor produse sunt codul, inaltimea si materialul din care sunt confectionate.

Plachetele

Produsele cele mai apreciate si care se potrivesc oricarui eveniment: comemorare, aniversare, inaugurare, recunostiinta - plachetele, sunt deosebite deoarece sunt inscriptionate cu un mesaj care sa marcheze momentul si sa multiplice sentimentul de implinire si recunostinta. Majoritatea plachetelor oferite de noi sunt prezentate pe suport din lemn sau in mape din plus, avand caracteristicile: cod, lungime si latime.

Platourile

Sunt unele dintre produsele mai speciale datorita formei lor dar si pentru faptul ca sunt, la fel ca si plachetele, inscriptionate cu mesaje emotionante. Platourile sunt oferit fie in cutii din plus, fie cu un suport din plastic in care pot fi asezate.

EzeBadge

Cel mai simplu mod de confectionare a insignelor si produselor promotionale. Este foarte utilizat datorita timpului scurt de obtinere a produsului si modului in care se realizeaza personalizarea: prin imprimare pe hartie autocolanta pretaiata. Orice produs de tip ezebadge este format din lentila transparenta autocolanta, insertia peronalizata (sticker - hartia autocolanta pretaiat) si produsul (insigna cu pin, breloc, clips pentru bani etc.)

Figurinele

Sunt produse dedicate festivitatilor de premiere, concursurilor si competitiilor cu specific. Reprezinta obiecte sau ipostaze care releva tematica evenimentului festiv in cadrul caruia sunt oferite. Au o importanta deosebita pentru cei care le primesc datorita faptului ca reprezinta valoarea profesionalismului in domeniul pentru care sunt acordate.


Robele si capele

Fara exceptie vestimentatia este unul din punctele forte ale oricarui eveniment festiv. In cazul festivitatilor de absolvire acestea sunt de nelipsit. Cei care se imbraca in robe, absolventii, sarbatoresc si se bucura pentru perioada in acare au fost studentisau elevi, pentru ultima data intr-un cadru academic alaturi de colegi, profesori si prieteni. Este de neuitat momentul in care sunt declarati absolventi si pretutinndeni in jurul lor sunt


Copyright © 2015 by MakeDesign Company limited.
All rights reserved. Reproduction in whole or in part without permission is prohibited.
______________________________________________________________________________________________________MakeDesign Company______________________________________________________________________________________________________